Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулися Молодіжні збори Шумської громади

Дата: 07.11.2017 12:58
Кількість переглядів: 1089

У неділю 5 листопада відбулися Молодіжні збори Шумської громади. Даний захід був проведений для креативної та талановитої молоді, яка бажає і готова щось змінювати у нашій ОТГ.

 

 

 

 

 

 

Олександра Якимчук ознайомила присутніх із програмою (Dobre) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність», яка допомагає громадам зростати та створювати кращі умови для розвитку, а також надає підтримку, зокрема фінансує молодіжні проекти.

 

 

 

 

 

 

Також Ліна Погонець представила досвід молодіжних ініціатив інших ОТГ на прикладі Байковецької. Усі присутні мали змогу побачити декілька сюжетів про те, як у вищезгаданій громаді підростаюче покоління організовує певні заходи.

 

 

 

На засіданні молодь обговорювала свої ідеї, щодо покращення  життя в населених пунктів, в яких вони проживають. Було висловлено ряд цікавих ідей,проте дійшли спільної думки, що необхідно створити «Спортивно-оздоровчий комплекс під відкритим небом на території Шумського НВК», а також організувати пересувний «Міні-кінотеатр».

Можна зробити висновок, що молодь має безліч ідей, але вони не завжди є залучені до процесу розвитку громади. Тому, дороге підростаюче покоління, не будьте байдужими до свого рідного краю. Якщо в когось є ідеї як покращити нашу громаду надсилайте їх за електронною адресою: oleksandra171@gmail.com , Lina.ilchuk1501@gmail.com.

Також  відвідайте наступні «Молодіжні збори», де ви зможете висловити свою думку, щодо того чи іншого проекту або запропонувати свою думку. Про дату та місце проведення можна буде дізнатися через мережу Facebook.

Успіхів усім у розвитку громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь