Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

САТАНІВСЬКО-ШУМСЬКА ГРОМАДСЬКА МАЙСТЕРНЯ

Дата: 02.01.2018 12:23
Кількість переглядів: 1228

Фото без опису

Громадська організація «Ініціативна Шумщина» та громадська організація «Єднання та розвиток громади» запрошують мешканців Шумської об’єднаної територіальної громади ставати учасниками міні-проекту «Сатанівсько-Шумської громадської майстерні», який реалізовується за фінансової підтримки громадської спілки «Громадські ініціативи України» в рамках проекту «Підтримка місцевих НУО і громадянських ініціатив».

КОМУ ЦЕ БУДЕ ЦІКАВО?

«Сатанівсько-Шумська громадська майстерня» буде цікавою місцевим лідерам, молоді, освітянам, працівникам закладів культури та дозвілля, громадським активістам та активісткам, які прагнуть створити громадську організацію для реалізації проектів розвитку, а також соціальних, просвітницьких і творчих ініціатив у своїй громаді.

ХТО МОЖЕ СТАТИ УЧАСНИКОМ?

Представники із різних населених пунктів Сатанівської та Шумської територіальних громад, особливо молодь віком 16-35 років. Заплановано залучити по 20 учасників від кожної громади-учасниці проекту. Перевага надаватиметься жителям сільської місцевості, людям із інвалідністю, дітям учасників АТО.

ЩО КОРИСНОГО ВИ ОТРИМАЄТЕ?

Учасники «Сатанівсько-Шумської громадської майстерні» матимуть можливість:

1. Відвівати іншу об’єднану територіальному громаду, ознайомитися із їхнім досвідом розвитку громади, познайомитися та поспілкуватися із представниками місцевого самоврядування та громадського сектору.

2. Взяти участь у навчальному тренінгу із основ проектного менеджменту та файндрайзингу, який проведе професійний проектний менеджер спеціально запрошений для роботи із учасниками «Сатанівсько-Шумської громадської майстерні».

3. При підтримці ГО «Ініціативна Шумщина» та ГО «Єднання та розвиток громад» дві ідеї від учасників громадської майстерні буде реалізовано.

ЯК БУДЕ ПРАЦЮВАТИ «САТАНІВСЬКО-ШУМСЬКА ГРОМАДСЬКА МАЙСТЕРНЯ»?

Попередній розклад заходів (можливе коригування дат проведення заходів, про що завчасно буде повідомлено):

16.01.2018 р. - ознайомчо-навчальна поїздка в Шумську міську ОТГ;

25.01.2018 р. - тренінг із основ проектного менеджменту та файндрайзингу для учасників громадської майстерні із  Шумської ОТГ;

26.01.2018 р. - тренінг із основ проектного менеджменту та файндрайзингу для учасників громадської майстерні із Сатанівської ОТГ;

30.01.2018 р. - ознайомчо-навчальна поїздка в Сатанівську селищну ОТГ.

Учасники заходів забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами.

Розроблення та реалізація міні-проектів у громадах заплановані на лютий-березень 2018 року.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Щоб долучитись до проекту, дайте відповіді на питання анкети, яка знаходиться за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4NOsDpoqcpcIldq0VVqv6tlFDORvT3jwZ2dt4xn0aAuNlQw/viewform .

Кінцевий термін заповнення – 08 січня 2018 року. Про результати розгляду заявок кожному заявнику буде повідомлено електронною поштою 09 січня 2018 року.

Більше про проект та актуальні новини про нього Ви можете дізнатись на Facebook-сторінках https://www.facebook.com/inshumsk/  (ГО «Ініціативна Шумщина») та https://www.facebook.com/satanivngo/  (ГО «Єднання і розвиток громади»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь