Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановна громадо!

Дата: 01.01.2017 11:34
Кількість переглядів: 993

Фото без опису

Ось і перегорнуто ще одну сторінку нашого з вами життя. 2016 рік видався нелегким, непростим, але приніс багато змін.

Нашій Шумській громаді виповнився всього рік, і за такий короткий проміжок часу неможливо кардинально покращити життя і добробут кожного з вас, але ми працюємо над тим, щоб позитивні зміни відбулися. Робимо перші кроки, намагаємося розірвати бюрократичні перепони, які часто заважають рухатися вперед, виходимо з ініціативою до влади вищого рівня, аби внести зміни у ті чи інші закони, бо без цього неможливо творити добрі справи і розвиватися.

Але щоб ми не робили, без вашої підтримки нам не обійтися. Тому щиро сподіваємося на розуміння, допомогу, сприяння. Вислухаємо кожного, візьмемо до уваги щиру пораду і конкретну пропозицію, бо разом ми – сильна громада.

У ці дні в оселі кожного з вас завітають чудові українські свята. Тож радіймо у такі величні миті, прославляймо Бога і просімо у Нього заступництва і благословення на кожну справу, на кожен день нашого з вами життя. У ці святкові дні ми усі підемо у храми. Тому коли будемо підносити свої молитви до неба, попросімо благословення для кожної людини, кожної домівки, для нашої Шумської громади, яка обов’язково стане комфортною для усіх, хто у ній проживає, для ваших дітей, для онуків. І ми усі маємо в це вірити і докладати зусиль.

Бажаю вам веселого Новоріччя, Божої благодаті, добрих і вірних людей поруч. А головне – уміймо чути одне одного, розуміти, прощати і жити по совісті.

З новим роком!

Щиро ваш – Володимир ПЛЕТЮК,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь