Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна з робочою поїздкою відвідав Шумську об'єднану громаду

Дата: 14.04.2016 11:22
Кількість переглядів: 963

У Шумську завершили реконструкцію очисних споруд. У рамках робочої поїздки у Шумський район голова обласної державної адміністрації Степан Барна оцінив якість робіт.

Очисні споруди в результаті тривалої експлуатації перебували у передаварійному стані. До поверхневих водних об’єктів – річки Кума -  щорічно потрапляло до 32,0 тис. м3 недостатньо очищених стічних вод. Каналізовані стічні води не відповідали санітарним нормам щодо вмісту шкідливих речовин та сполук.
За словами підрядника, роботи тривали  з листопада 2015 – го року. Крім того, тут використана максимально енергозберігаюча технологія. Потужність очисних споруд  - 8 кВт за годину.

Фото без опису

За слова очільника краю, реалізація проекту сприятиме покращенню екологічного стану довкілля, недопущенню потрапляння у поверхневі водні об’єкти недостатньо очищених стічних вод із домішками шкідливих сполук та елементів.

Крім того Степан Барна ознайомився з інфраструктурою Шумської об'єднаної територіальної  громади. Очільник  області  оглянув приміщення кінотеатру "Мир", на яке виготовлений проект реконструкції під Центр надання адміністративних послуг, НВК с.Сураж , Шумську центральну районну лікарню.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь