Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Свято для дітей з особливими потребами “Повір у себе!

Дата: 02.12.2016 10:58
Кількість переглядів: 1093

Фото без опису

З 1993 року в Україні відзначають Міжнародний день інвалідів, який проголосила Генеральна Асамблея ООН 3 грудня 1992 року, щоб привернути увагу до їхніх проблем, захисту гідності, прав та благополуччя. Назвати цей день святковим не можна, проте саме він – час підведення підсумків зробленого для людей з особливими фізичними потребами.

1 грудня у районному будинку культури відбулося свято для дітей з особливими потребами “ Повір у себе!“, у якому взяли участь 149 дітей. Цей щорічний фестиваль організували працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з колективом  районного будинку культури, який представив концертну програму, та центром позашкільної роботи і районною організацією Товариства Червоного Хреста.  Організатори створили чудову виставку творчих робіт, в якій взяли участь 70 дітей з особливими потребами. Їхні таланти вражають! На стендах виставки багато малюнків, аплікацій, вишивок і виробів, плетених з бісеру, навіть випалені картини.

Зі щирими побажаннями до учасників свята  звернулись начальник відділу освіти, молоді та спорту Шумської РДА І. М.Панчук та міський голова В.Є.Плетюк, після чого дітям вручили подарунки.

Море позитивних емоцій отримали діти від влаштованих для них фотосесії та вистави «Бармалей» Рівненського академічного театру ляльок. Чудову атмосферу створили учасники концерту «Люблю життя я…», в якому взяли участь таланти Шумщини. Потішив своїми запальними танцями зразковий художній ансамбль «Тополина», а хорошою музикою «почастували» М.Янчишина та В.Листодадська, О.Мороз та І.Мороз, Б.Золотун та О.Лістовський. Майстерно виконали сценку «Добро і зло» Б.Золотун та К.Панасюк. Багато теплих слів було сказано ведучими Ю.Панасюк та О.Горбатюк.

Чехов писав: «Треба, щоб за дверима кожної задоволеної, щасливої людини стояв хто-небудь з молотком і постійно нагадував би стуком, що є нещастя». Тож пам’ятаймо, що у цьому світі є ті, хто потребує особливого ставлення, намагаймося зробити  їхнє життя кращим, яскравішим, сповненим лише позитивних емоцій попри всі негаразди.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь