Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відкриття оновленого приміщення шкільної їдальні Шумської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

Дата: 13.09.2017 10:56
Кількість переглядів: 1122

 

Фото без опису

11 вересня у Шумській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 урочисто відкрили оновлене приміщення шкільної їдальні.

Цей проект вдалося втілити у життя завдяки спільним зусиллям батьків, колективу школи та громади. З цією метою з міського бюджету було виділено 39994 грн., ще 58000 грн. зібрали батьки. Завдяки такому фінансуванню вдалося замінити світильники, керамічну плитку на підлозі, встановити нові двері, по-сучасному оздобити стіни.

Слова вдячності на адресу ініціативної групи батьків висловили міський голова В.Плетюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Л.Дмитрук, директор Шумської ЗОШ І-ІІІст. К.Липка., голова батьківського комітету С.Драгунова.

Однак найбільше втіхи відкриття оновленого приміщення принесло школярам, які з нетерпінням чекають смачного обіду у красивій їдальні.   

Фото без описуКрім того у 2017 році за ініціативи міської ради планується завершити роботи з термомодернізації школи, вже відбувся тендер на проведення робіт за кошти Державного Фонду Регіонального Розвитку, а також Кабінетом Міністрів вирішується питання фінансування проведення робіт з коштів на соціально-економічний розвиток. Також у рамках надання державної допомоги, як опорній школі у цьому році було закуплено мультимедійне обладнання, навчальне обладнання для спеціалізованих кабінетів, спортінвентар. Загалом з усіх фондів над якими працює апарат міської ради на опорну Шумську ЗОШ І-ІІІ ступенів за два неповних роки виділено понад 5 млн.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь