Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Ліквідація наслідків негоди.

Дата: 29.11.2016 10:53
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

Аномальні снігопади 12-13 листопада на території нашого району стали справжнім випробуванням для збереження у робочому стані  систем життєзабезпечення усіх сфер життєдіяльності.

Технічні можливості філії «Шумський райавтодор» дозволяли проводити розчищення в першу чергу автомобільних магістралей державного та обласного значення в зв’язку з тим, що практично, за період доби випала півторамісячна кількість опадів.

Для забезпечення доїзду до населених пунктів, розчищення внутрішньосільських доріг та вулиць м. Шумськ було залучено значні сили юридичних та фізичних  осіб, які мають у користуванні відповідні снігоочисну техніку.

Зокрема в період 14-19 листопада до розчищення автодоріг на території громади активно долучилися філія «Шумський райавтодор», КП «Шумськкомунсервіс», Шумське УЕГГ, ФГ «Агрофарм», ПП «Шумськ Хліб», ФГ»Беріжок», ФГ «Івашенюків»; приватні особи: Шмирук Р.І.(с. Кордишів), Грицаюк Л.І.(с. Обич), Муляр С.М.(с. Рохманів), Слив’юк В.В.(с. Угорськ).

Міська рада щиро вдячна від жителів усієї громади керівникам вказаних підприємств, фізичним особам переліченим вище,безпосередньо трактористам, бульдозеристам за проведену не просту роботу у максимально можливі короткі терміни. Усі роботи виконувалися на договірних засадах з міською радою, видатки компенсуються за рахунок міського бюджету.

Значна робота проведена і Шумським РЕМ по відновленню електропостачання знеструмлених внаслідок екстремальної негоди населених пунктів.

В подальшому при виникненні подібних ситуацій, просимо усіх жителів населених пунктів повідомляти про проблеми в роботі систем життєзабезпечння через виконуючих обов’язки старост             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь