Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановні Шумчани !

Дата: 10.06.2016 10:18
Кількість переглядів: 933

Просимо постійно проводити роботи по прибиранню від сміття, благоустрою територій приватних садиб, об’єктів бізнесу, установ, організацій та прилеглих до них територій.

Особливо просимо звернути увагу на поводження з твердими побутовими відходами, зокрема утилізацію полімерних торбинок, які розвіваються вітром і завдають значної шкоди довкіллю.

Громадян, у яких відсутні договори на видалення відходів з КП «Шумськкомунсервіс», просимо їх укласти. За незначну плату Ви позбудетеся клопотів з видаленням побутового сміття.

До уваги підприємців юридичних та фізичних осіб, згідно п.  3.2. Державних санітарних норм   та правил утримання територій   населених місць : Забороняється  складування  тари  і запасів товарів біля кіосків,  наметів,  торгівельних павільйонів,  магазинів та  інших підприємств  торгівлі,  а  також  на  прилеглій  до них території. Підприємства торгівлі зобов'язані здійснювати прибирання прилеглих територій  у  радіусі  не  менше 5 м та забезпечувати зберігання і перевезення побутових  відходів  відповідно  до  вимог  Санітарних норм. 

Окремо відзначаємо про те, що відповідно до ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення : Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів  тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У поточному році згідно вказаної статті КУпАП на п’ятьох осіб накладено штраф у розмірі 340 грн.

Сподіваємося на свідомість та розуміння усієї громади.

Спільними зусиллями зробімо  рідну домівку чистою, привабливою.

Міська рада

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь