Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новини комунальної служби

Дата: 13.12.2016 09:27
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

 

Міською радою за рахунок коштів субвенції з державного бюджету для потреб КП «Шумськкомунсервіс» придбано прочисну машину «Ремс Кобра -32».

Даний механізм призначений для прочищення засмічення каналізаційних мереж діаметорм труб 20-250 мм. Набір робочих інструментів дозволяє ліквідовувати засмічення будь - якого ступеня складності. Машина обладнана електродвигуном потужністю 1 кВт  є мобільною та не складною в експлуатації.

Таким чином, комунальне підприємство отримало можливість ліквідовувати аварійні ситуації на каналізаційних мережах оперативно і ефекттивно, а також, при потребі надавати послуги юридичним та фізичним особам.

 

19-20 грудня 2016 року КП «Шумськкомунсервіс» з метою поліпшення зовнішнього вуличного електроосвітлення у м. Шумськ планується замінити до 50 електроламп, що вийшли з ладу.

Така робота постійно проводиться у сільських населених пунктах громади. Зокрема, нові системи вуличного освітлення у поточному році за рахунок коштів міського бюджету отримали села Потуторів, Угорськ, Соснівка, Ходаки. До завершення поточного року планується реалізувати проект зовнішнього вуличного електроосвітлення в с. Літовище та виготовити проект для електроосвітлення с. Залісці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь