Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

До уваги громадян!

Дата: 01.12.2016 09:19
Кількість переглядів: 1257

Відповідно до положень статті 11-1 Закону України  «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» за реєстрацію, зняття з реєстрації місця проживання сплачується адміністративний збір:

    -   у разі звернення особи протягом 30 календарних днів після зняття з реєстрації місця проживання та прибуття до нового місця проживання  – у розмірі 0,0085 розміру мінімальної заробітної плати;

    - у разі звернення особи з порушенням встановленого цим Законом строку – у розмірі 0,0255 розміру мінімальної заробітної плати.

       В зв’язку зі збільшенням розміру мінімальної зарплати з 01.12.2016 року до 1600 грн. зміниться і розмір адміністративного збору.

Звертаємо Вашу увагу, що з 01.12.2016 року розмір адміністративного збору за реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання буде cкладати 13,60 грн. та 40,80 грн. (у разі порушення встановленого строку).

Центр надання адміністративних послуг Шумської міської ради створений саме для вас. Основна мета Центру - це поліпшення якості надання  адміністративних послуг, підвищення рівня обслуговування населення, належне інформування та консультування. В Центрі ви можете отримати адміністративні послуги, що надаються Шумською міською радою, структурними підрозділами Шумської районної державної адміністрації, територіальними органами центральних органів виконавчої влади.

З 7 грудня 2016 року в Центрі надання адміністративних послуг Шумської міської ради  розпочинається прийом документів щодо надання адміністративних послуг у сфері міграції, а саме:

  • Оформлення та видача паспорта громадянина України;
  • Оформлення та видача паспорта громадянина України у разі обміну замість пошкодженого;
  • Вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні громадянином 25- і 45—річного віку.

Ми понад усе прагнемо створити для Вас привітну і дружню атмосферу, головний пріоритет колективу центру – допомогти усім, хто звертається!

Чекаємо Вас за адресою: м. Шумськ, вул. Івана Франка, 30 (колишнє приміщення кінотеатру «Мир»).

Побажання та пропозиції щодо роботи центру надсилайте на електронну адресу: shumsk.tsnap@gmail.com, та за телефоном 2 23 77



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь