Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

15 червня 2016 року в місті Ланівці було проведено виїзну колегію управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації

Дата: 16.06.2016 09:18
Кількість переглядів: 952

15 червня 2016 року в місті Ланівці було проведено виїзну колегію управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації, на якій були присутні: заступники голів Збаразької, Кременецької, Ланівецької, Підволочиської, Шумської районних державних адміністрації; голови Збаразької, Кременецької, Ланівецької, Підволочиської, Шумської міських рад; Гримайлівської, Гусятинської, Скала-Подільської, Товстенської, Заводської селищних рад та керівники житлово-комунальних підприємств вищезазначених районів.

На колегії розглядали наступні питання:

  1. Про фінансово-економічну діяльність підприємств Збаразького, Кременецького, Ланівецького, Підволочиського, Шумського районів. Розрахунки за житлово-комунальні послуги.
  2. Про стан підготовки господарського комплексу та соціальної інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року. Стан водопровідно-каналізаційного господарства в області.
  3. Реалізація положень Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та його введення на місцях. Підтримка заходів із енергозбереження у житловому фонді державою та місцевими програмами енергозбереження.
  4. Проблеми розвитку екологічної інфраструктури населених пунктів області та стан утримання сміттєзвалищ та полігонів твердих побутових відходів.

Після завершення колегії учасники відвідали Шумські каналізаційні очисні споруди де ознайомились з сучасною системою очищення води.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Також завітали в КП «Шумськкомунсрвіс» де було запроваджено збір пластику для відправки на вторинну переробку, це дозволяє зменшити забруднення навколишнього середовища та зменшити об’єм  сміття на сміттєзвалищах.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь