Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вітання міського голови Володимира Плетюка з Великоднем

Дата: 29.04.2016 14:57
Кількість переглядів: 1165

Фото без опису

Дорогі мої земляки, шановні шумчани, жителі нашої нової об’єднаної громади, усі жителі нашої чудової, неповторної Шумщини!

У цей урочистий день хочеться дібрати для вас найкращі слова, які, повірте, ідуть із найпотаємніших глибин людської душі. Бо ми зустрічаємо свято, якому немає величніших у християнському світі – Світле Христове Воскресіння.

Фото без опису

Хочеться побажати вам дуже багато, і головне, щоб усе задумане збулося з Божою поміччю і підтримкою. Бо коли ми усі будемо щоденно підносити свої молитви до Всевишнього за своїх рідних, за Україну, за мир, коли виметемо із своїх думок ненависть, злість, заздрість, коли наповнимо серця смиренням, любов’ю, розумінням того, що маємо поважати людей, які живуть і працюють поруч, тоді Божа благодать з особливою силою зійде з небес на наше місто, на села Шумщини, на нашу державу. І тоді ми самі побачимо разючі переміни, яких чекає кожен.

Життя сьогодні нелегке. Кожного дня ми стикаємося з масою проблем, які потрібно вирішувати, трапляються непорозуміння, суперечки, емоції. І це життя, і від цього ми нікуди не втечемо. Але разом з тим, маємо розуміти, що не варто носити у серці образи один на одного, бо цей тягар дуже неприємний і важкий. Позбудьмося його, особливо у ці урочисті Великодні дні, коли радість Пасхальної благодаті буде наповнювати кожного. Простімо один одному, і тоді Бог зішле його й нам.

Щиро зичу, аби усі дні Великодніх свят були для вас справді урочистими, світлими, добрими, у затишному родинному колі, за щедрим столом. Святкуймо і набираймося сил для майбутніх справ – у нас багато роботи попереду. Я щиро сподіваюся на вашу підтримку і розуміння, адже з утворенням об’єднаної громади додалося клопотів, але ми розуміємо відповідальність за кожну людину, село, за кожну вулицю, які увійшли у склад громади і чекають від нас підтримки. Звичайно, що за такий короткий період часу ми ще не можемо похвалитися аж надто амбіційними проектами чи здобутками, але позитивні зрушення є, і вони помітні.

Відновлюємо освітлення вулиць у селах, де воно не працювало, здійснюємо ремонти комунальних вулиць, сподіваємося на втілення багатьох задумів. Уже маємо реальну підтримку з боку іноземних інвесторів, які й надалі обіцяють працювати з нами.

Хочу вас запевнити, що кожна копійка буде спрямована на те, щоб робити реальні справи для людей. Разом з тим, хочу заручитися вашою підтримкою і розумінням. Бо тільки там можна зрушити з місця справу, навіть, на перший погляд, безнадійну, де є злагода і порозуміння. Дуже хочу бачити усю нашу громаду єдиною, великою командою, а не лебедем, щукою і раком.

Вірю в вас, тому налаштований на позитив. Щасливих вам Великодніх свят, погоди за вікном і у кожному серці, родинного тепла, Божої любові. Нехай захистять Небеса кожного з вас, ваших діток та онуків.

Радіймо, бо Христос Воскрес!

З найкращими побажаннями для вас – міський голова Володимир Плетюк.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь